středa 16. září 2009

Šťastnou cestu-Informace 2.

Anglický název:Bon Voyage
Český název:Šťastou cestu
Datum vydání u nás:7.září 2007
Oficiální zařazení:šestý datadisk
EA stránka:About The Sims™ 2 Bon Voyage
Patch:Stáhnout patch pro Bon Voyage - 15,5 MB (EA update page)

Vyžeňte vaše simy pryč od každodenních povinností a vemte je na vzrušující cestu do jedné ze tří exotických lokalit! Ať už budou odpočívat na svěžím tropickém ostrově v luxusním hotelu, kempovat na vrcholcích hor nebo prozkoumávat kulturu Dálného východu, rozhodně se budou vaši simové dobře bavit a užívat si nových možností odpočinku a znovunačerpání sil. Už je pomalu pošlete balit kufry na nezapomenutelnou cestu!

*Cestujte do tří exotických destinací:
Každé místo má svou jedinečnou krajinu a místní obyvatele, jako je třeba ohňová tanečnice nebo ninja, které vaši simové mohou potkat a učit se od nich. Vyzkoušejte místní kuchyň, obdivujte země s jejich zvláštnostmi spolu se svými simy.
*Pošlete své simy na výlety:
Třeba na jízdu lodí s proskleným dnem k pozorování života ve vodě, dobbodružné cesty džípem a další exkurze - zkrátka zábavné nové aktivity pro vaše simy, ale možná najdou nová překvapení i v obchodech!
*Nakupujte a objevujte nové předměty:
Na svých cestách mohou simové nakupovat věci, které nikde jinde nekoupí včetně vzácných šperků, které mohou buď nosit nebo přivézt domů jako dárek. Klopýtejte po tajemných místech, sbírejte mušle na pláži nebo zkuste vykopat poklad.
* Okuste bydlení v nových hotelech a ubytovnách:
Utrácejte za luxusní pokoje nebo šetřte simoleony a vyberte si pohodlnou ubytovnu. Vaši simové si pak mohou užívat pohodlí hotelové služby, máčet se ve lázni a další.

Zdroj: http://www.simsvet.wbs.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat