středa 16. září 2009

The Sims 2: Volný čas


Anglický název:Free Time
Český název:Volný čas
Datum vydání u nás:28.února 2008
Oficiální zařazení:sedmý datadisk
EA stránka:About The Sims™ 2 Free Time

Nyní mohou simové znovu objevit radosti volného času! Probuďte v simech opravdovou vášeň pro nové činnosti a doveďte je k dokonalosti. Ať už to bude při hraní fotbalu, při hodinách baletu, opravování aut s kamarády nebo stavěním vláčků, vaši simové budou mít nyní víc možností získat nové zkušenosti, prohloubit přítelství a vylepšit si tak své životy. Nechte je vyrábět nové předměty pro každodenní život - oblečení, keramiku a další. Vaši simové budou moct také odemknout skryté odměny tím, že se stanou mistry ve svých zálibách či zcela nových kariérách. Prozkoumejte širokou škálu nových zájmových činností a změňte tak životy vašich simů!

* Objevte nové záliby vašich simů ze širokého spektra nových aktivit - sport, vědu, umění či rukodělné výrobky. Zcela nové záliby zahrnují basketbal, fotbal, opravování aut, balet a dokonce i hledání mimozemské existence ve vesmíru!
* Nové zájmy nabízejí i nové životní odměny. Pokud se váš sim stane mistrem v nové činnosti, může si odemknout nové aspirace, získat odměny a nalézt tajný pozemek.
* Pokud má sim dostatek schopností, může prodávat umělecké a rukodělné výrobky nebo může váš sim zkusit štěstí proti ostatním v taneční, kuchařské nebo herní soutěži!
* Všechny nové skupinové aktivity jsou skvělou možností pro simy trávit čas s rodinou či přáteli. Dokonce přibudou i nové aktivity pro děti a batolátka včetně malování na stole nebo hraní s kostkami!
* Zájmové činnosti jsou plné neočekávaných okamžiků, obzvlášť pro simy s nízkou úrovní dovednosti. Váš nový sim může spatřit na vlastní oči medvěda, může se mu zdeformovat nádoba na hrnčířském kruhu, během turistiky může narazit na jedovatou rostlinu a další hrůzy.

Obrázky:

Zdroj: http://www.simsvet.wbs.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat