středa 16. září 2009

The Sims 2: Design kuchyní a koupelen

Prostě vše, co potřebujete k přestavbě kuchyní a koupelen vašich Simíků!

Proměňte základní životní prostory vašich Simíků v místnosti plné luxusu. Přestavějte obyčejnou koupelnu na romantickou halu s okouzlující vanou na tvarovaných nožkách a příjemným osvětlením nebo jí dejte moderní šmrnc s nádhernou prosklenou sprchou, umyvadlem a dalšími doplňky. Vylepšete svou kuchyni o nové elegantní spotřebiče, které umístíte na žulovou pracovní desku, nebo jí dejte rurální nádech se skříňkami z přírodního dřeva a železným kovaným sporákem. Do nových přepychových místností vybavte své Simíky perfektním oblečením a doplňky, například skvostný župan nebo značková kuchařská zástěra. Staňte se osobním interiérovým návrhářem vašich Simíků! Postavte jim kuchyně a koupelny jejich snů s širokou nabídkou nábytku, dekorativních předmětů a oděvů!

HLAVNÍ HERNÍ VLASTNOSTI

• Stylové oblečení pro vaše Simíky - Dejte jim ty pravé oděvy a doplňky do jejich zbrusu nových kuchyní a koupelen, mj. ručník na vlasy, stočený do turbanu, pleťovou masku, kuchařskou zástěru a luxusní kašmírový pulovr do zahrady.
• Moderní spotřebiče - Vtiskněte kuchyni vašich Simíků současný styl, o jakém sníte. K dispozici je například elegantní lednička, kuchyňský robot, pečící gril a další.
• Okouzlující kuchyně - Zrenovujte si kuchyni na nejpříjemnější místnost v domě. Romantický nádech jí dodáte novými tapetami se vzory, vyřezávanými skříňkami a ke stropu zavěšenými věšáky na hrnce.
• Moderní koupelny - Zpříjemněte vašim Simíkům čas, který tráví v koupelně, soudobými designérskými variacemi se sekčními zrcadly, kvadratickými stropními svítidly a ladnými stolními umyvadly.
• Koupelny snů - Dopřejte Simíkům romantickou koupelnu, doplněnou o nové rozkošné kachličky, přepychové věšáky na ručníky, jemné nástěnné malby, exkluzivní předložky a mnoho dalšího.
K hraní je nutné mít nainstalovány The Sims™ 2, The Sims™ 2 Special DVD Edition, The Sims™ 2 Holiday Edition nebo The Sims™ 2 Deluxe.

Žádné komentáře:

Okomentovat